Microblading Kıl Tekniği Kaş

Her zaman bakımlı bir görünüm için kalıcı makyaj bir fırsattır…

Doğal bir kaş şekli ile,  kendini, her daim canlı enerji dolu ve bakımlı hissetmek isteyen bayanları  sdutyomuza davet edıyoruz.

Tamamen hijyenik ve steril bir ortamda yapılan kalıcı makyajınızla içiniz  tamamen rahat   olduğu gibi işlem sonrası herhangi bir acı, ağrı ,şişme gibi şikayetler yaşanmazsınız.

İşlemin hemen sonrasında  günlük rutinlerinize  geri dönebilirsiniz.tamamen doğal bir görünüme kavuşup kendinizi harika hissedersiniz.

Bu uygulamayı kaşının görünümünden memnun olmayan,eksikleri olan veya farklı bir kaş dizaynı yaptırmak isteyen herkes yaptırabılır.

Yüzümüzün ifadesı cok önemlidir.karşı tarafa olumlu veya olumsuz bir mesaj verir.bu yüzden işlem öncesi size uygun olan kaşı çiziyoruz.ve sizin istediğinize uygun bir tasarım yapıyoruz.onayınız verıldıkten sonra.çizilen kaşın bırebır uygulamasını yapıyoruz.amacımız.kalıp şeklinde yapay duran kaşlar degıl.tamamen doğal canlı kaşlar elde etmek.

Öncelik le cilt renginiz kıl renginiz yüz tipinizide göz önünde bulundurarak bir kaş rengi seçimi yapılır.ve size en uygun model çizilir.model çizimiyle birlikte işlem.1.5 veya 2 saat sürebilir.uygulama sırasında ağrı hissetmezsiniz.


Uygulama işlem sonrası günlük aktivetinizi engellemez.Kıl tekniği işleminin kalıcılık süresi 1 veya 2 yıl arasında değişir.cilt tipine göre bu süre değişebilir.

Salonumuzda steril ve tek kullanımlık malzemeler  organık boyalar kullanılmaktadır. ürünlerimiz kesinlikle yan etki yapmaz.

Microblading Kıl tekniği,Şeker hastalarına, Homofili hastalarına,Hiv virüsü taşıyanlara  uygulanmaz.

Kozmetik bir dövme işlemi olsada diğer dövme işlemleri ile karıştırılmamalıdır.dövme vücudda bir ömür kalabilirken microbladıng ıslemi 2 yıldan sonra tamamen kaştan kaybolur. Yılda bır bu işlemin tekrar edılmesi gerekir.

Yüzünüzdeki küçük kusurlar,eksikler bu işlemle kapatılabilir.

Her daim güzel görünen kadınlar her zaman mutlu güçlü ve başarılı kadınlardır.

umutkiran.com

Share
Published by
umutkiran.com

This website uses cookies.